Ступінь вищої освіти – бакалавр
Освітня програма спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр за ОП – ВЦЗП 1.3
Рік навчання 2, семестр 4
Викладачі: Лектор - Корчик Наталія Михайлівна
Мета та цілі ОК: надання студентам прфесійних знань в області кулінарного мистецтва національних кухонь народів різних країн світу з подальшим розвитком ресторанного бізнесу. Ціль дисципліни - ндання студентам теоретичних знань і практичних умінь з особивостей систем харчування, переліку традиційної продовольчої сировини, асортименту і технології страв і кулінарних виробів, способів кулінарно-технологічної обробк, основ та особливостей вживання класичних і місцевих прянощів, пряних овочів, а також соусів, приправ для утворення та покращення смако-ароматичних властивостей їжі в національних кухнях.