Викладач: Міщук Г.Ю.

ЗГМ-5(2)

Курс орієнтований на слухачів, які хочуть отримати сучасні, конкурентні знання щодо застосування методів бізнес-аналізу, зокрема, з використанням сучасного інструментарію mind tools. 

В результаті вивчення курсу Ви отримаєте знання та навички аналітичного супроводу змін в організації/проекті, пошуку проблем та розробки рішень для реалізації змін.

Основний інструментарій, яким оволодієте в результаті вивчення курсу: техніки аналізу бізнес-процесів та проблем (воркшоп, фокус-група, мозковий штурм, інтерв'ю, прототипування тощо), інструменти діагностування проблем та оптимізації рішень: SWOT, PEST-аналіз, McKinsey 7S, Ishikawa diagram, створення ціннісної пропозиції з використанням бізнес-моделі Canvas, стейкхолдер-аналіз.

Навички бізнес-аналізу будуть корисними незалежно від особливостей майбутньої професії, так як спрямовані на виявлення проблем та пошуку рішень універсальними інструментами аналізу, що широко застосовується в стратегічному управлінні на різних рівнях та у всіх видах діяльності.