Завідувач кафедри: Коротун Сергій Ігорович  s.i.korotun@nuwm.edu.ua
Менеджер: Коротун Сергій Ігорович  s.i.korotun@nuwm.edu.ua



 

Ступінь вищої освіти: перший (бакалаврський);

Освітня програма (Спеціальність): 241 Готельно-ресторанна права;

Шифр за ОП: ЦПП 2.8;

Рік навчання, семестр: 4 рік, 8 семестр;

Викладач (лектор): доцент, к.е.н. Конарівська Оксана Богданівна; Група: ГРС-41

Мета та цілі ОК "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві": підготовка фахівців, які за рахунок набутих знань, навичок і вмінь, зможуть на практиці планувати всі етапи підприємницького циклу в готельно-ресторанному господарстві.

Ступінь вищої освіти – бакалавр
Освітня програма спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр за ОП – ВЦЗП 1.3
Рік навчання 2, семестр 4
Викладачі: Лектор - Корчик Наталія Михайлівна
Мета та цілі ОК: надання студентам прфесійних знань в області кулінарного мистецтва національних кухонь народів різних країн світу з подальшим розвитком ресторанного бізнесу. Ціль дисципліни - ндання студентам теоретичних знань і практичних умінь з особивостей систем харчування, переліку традиційної продовольчої сировини, асортименту і технології страв і кулінарних виробів, способів кулінарно-технологічної обробк, основ та особливостей вживання класичних і місцевих прянощів, пряних овочів, а також соусів, приправ для утворення та покращення смако-ароматичних властивостей їжі в національних кухнях. 

Викладач_Конарівська О.Б._ТУР-31, ГРС-31, ТУРз-31, ГРСз-31, ТУРз-21інт

Керівники: Коротун С.І., Конарівська О.Б., Калько А.Д., Гарнага О.М., Коротун О.П., Яковишина М.С.,

Студенти ТУР-41

Лектор: Коротун Сергій Ігорович, к.геог.н., доцент
Групи: ТУР-11,ТУР-11з.
Викладач: Яковишина М.С.
Група: ТУР-21