Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Завідувач кафедри: | Коротун Сергій Ігорович s.i.korotun@nuwm.edu.ua |
---|---|
Менеджер: | Коротун Сергій Ігорович s.i.korotun@nuwm.edu.ua |
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Викладач: Яковишина М.С.
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Група: ТУР-31
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Ступінь вищої освіти: перший (бакалаврський);
Освітня програма (Спеціальність): 241 Готельно-ресторанна права;
Шифр за ОП: ЦПП 2.8;
Рік навчання, семестр: 4 рік, 8 семестр;
Викладач (лектор): доцент, к.е.н. Конарівська Оксана Богданівна; Група: ГРС-41
Мета та цілі ОК "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві": підготовка фахівців, які за рахунок набутих знань, навичок і вмінь, зможуть на практиці планувати всі етапи підприємницького циклу в готельно-ресторанному господарстві.
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
Лектор: Скорина Т.М.
Група ГРС-11
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Група: ТУРз-21
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Громаченко Катерина Юріївна
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна

Групи: ТУР-41, ТУРз-51
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Гарнага Олександр Миколайович
- Викладач: Калько Андрій Дмитрович
- Викладач: Коротун Ольга Петрівна
- Викладач: Корчик Наталія Михайлівна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна

Керівники: Коротун С.І., Конарівська О.Б., Гарнага О.М.., Громаченко К.Ю., Яковишина М.С.,
Студенти ТУР-41
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Гарнага Олександр Миколайович
- Викладач: Калько Андрій Дмитрович
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
- Викладач: Коротун Ольга Петрівна
- Викладач: Корчик Наталія Михайлівна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна

- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Група: ТУР-21
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
Ступінь вищої освіти: перший (бакалаврський)
Освітня програма (Спеціальність): 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр за ОП: ЦЗП 1.23
Рік навчання, семестр: 4 рік, 8 семестр
Викладач (лектор): доцент, к.т.н. Корчик Наталія Михайлівна
Мета та цілі ОК "Контроль якості харчової продукції" освоїти склад мікро- та макрокомпонентів харчової сировини, а також харчових продуктів. Надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь визначати особливості хімічного складу рослинної, тваринної та мінеральної сировини в порівняльному аспекті; чинники, які обумовлюють якість сировини та готової продукції. Вміти диференційно та обґрунтовано вирішувати питання контролю якості сировини і матеріалів; використання знання про хімічний склад сировини і матеріалів для прогнозування якості готового продукту.
- Викладач: Корчик Наталія Михайлівна
Викладач: Конарівська О. Б.
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна