Група: ТУР-31
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Гарнага Олександр Миколайович
- Викладач: Калько Андрій Дмитрович
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
- Викладач: Корчик Наталія Михайлівна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Ступінь вищої освіти: перший (бакалаврський);
Освітня програма (Спеціальність): 241 Готельно-ресторанна права;
Шифр за ОП: ЦПП 2.8;
Рік навчання, семестр: 4 рік, 8 семестр;
Викладач (лектор): доцент, к.е.н. Конарівська Оксана Богданівна; Група: ГРС-41
Мета та цілі ОК "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві": підготовка фахівців, які за рахунок набутих знань, навичок і вмінь, зможуть на практиці планувати всі етапи підприємницького циклу в готельно-ресторанному господарстві.
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
Лектор: Скорина Т.М.
Група ГРС-11
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Ступінь вищої освіти – бакалавр
Освітня програма спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр за ОП – ВЦЗП 1.3
Рік навчання 2, семестр 4
Викладачі: Лектор - Корчик Наталія Михайлівна
Мета та цілі ОК: надання студентам прфесійних знань в області кулінарного мистецтва національних кухонь народів різних країн світу з подальшим розвитком ресторанного бізнесу. Ціль дисципліни - ндання студентам теоретичних знань і практичних умінь з особивостей систем харчування, переліку традиційної продовольчої сировини, асортименту і технології страв і кулінарних виробів, способів кулінарно-технологічної обробк, основ та особливостей вживання класичних і місцевих прянощів, пряних овочів, а також соусів, приправ для утворення та покращення смако-ароматичних властивостей їжі в національних кухнях.
- Викладач: Корчик Наталія Михайлівна
- Викладач: Шенаур Олена Вікторівна
Група: ТУРз-21
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
Групи: ТУР-41, ТУРз-51
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Гарнага Олександр Миколайович
- Викладач: Калько Андрій Дмитрович
- Викладач: Коротун Ольга Петрівна
- Викладач: Корчик Наталія Михайлівна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Керівники: Коротун С.І., Конарівська О.Б., Калько А.Д., Гарнага О.М., Коротун О.П., Яковишина М.С.,
Студенти ТУР-41
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Гарнага Олександр Миколайович
- Викладач: Калько Андрій Дмитрович
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
- Викладач: Коротун Ольга Петрівна
- Викладач: Корчик Наталія Михайлівна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Групи: ТУР-11,ТУР-11з.
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
Група: ТУР-21
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Менеджер: Коротун Сергій Ігорович
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна
- Викладач: Скорина Тарас Миколайович
- Викладач: Яковишина Маргарита Сергіївна
- Викладач: Конарівська Оксана Богданівна