БАКАЛАВР
241 "Готельно-ресторанна справа"
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
1-й рік навчання, 1-й семестр – д.ф.н.
1-й рік навчання, 1-й семестр – з.ф.н.
Викладач: Михальчук Михайло Андрійович
Мета ОК: засвоєння теоретичних положень з санітарних правил і гігієнічних вимог, які регламентують діяльність закладів готельного та ресторанного господарств, що ґрунтуються на Законах України та Наказах головних фахівців, СанПіН, СНіП, ДБН, ДСТУ, а також у надбанні практичних навичок із санітарно-гігієнічної оцінки проектів закладів ресторанного та готельного господарств.
Цілі ОК: формування фахового розуміння призначення фахівця з готельноресторанної справи, визначення критеріїв ефективного використання фахівців з готельноресторанної справи в системі національного господарства, формування розуміння науково обґрунтованих санітарних вимог до чинників зовнішнього середовища, розміщення, планування та утримання закладів ресторанного та готельного господарства