Анотація

 

Ступінь вищої освіти: І (бакалавр);

 Освітня програма (Спеціальність): 073 «Менеджмент»;

Шифр за ОП: ВБ -1.2;

Рік навчання, семестр: 3 рік, 5 семестр;

Викладач (лектор): Скрипчук П.М.;

Мета та цілі ОК:

Метою викладання навчальної дисципліни є оволодіння здобувачами вищої освіти основами експертизи та організації в управління експертизою товарів і послуг підприємства, а саме: загальні та прикладні питання товарознавства щодо продовольчих і не продовольчих товарів, сфери надання послуг, ідентифікація товарів, маркування продукції, основи стандартизації і сертифікації якості продукції та послуг, технології проведення експертизи продукції, попередження фальсифікації продукції, способи захисту споживачів від не якісних послуг, технології та засоби управління бізнес-процесами з використанням інформаційного та  програмного забезпечення. Основними завданнями навчальної дисципліни є висвітлення теоретичних основ з питань методології управління експертизою товарів і послуг підприємства, як виробничої, так і невиробничої сфер. Методи викладання та технології: практичні заняття, семінари, обговорення, презентації, лекції, ситуаційні дослідження та інші; інформаційні технології, отримання практичних навиків з проведення спеціальних експертиз та ін.